Филтриране по

Ширина

Ширина

Цвят

Цвят

Аспиратори

Аспиратори

Открийте новата звезда в кухнята си с аспираторите на Нansa.

Всички сме се сблъсквали с неприятните миризми, влагата и парата, която се получават при готвене в кухнята. Понякога всичко това е придружено с остатъчни мазнини, които зацапват плота и плочките на кухнята.

Така след като приключим се налага да отделяме много време в почистване на печката, котлоните и зоната около тях.

Аспираторите на Нansa са отговорът на всичките Ви проблеми.

Марката се е погрижила да превърне готвенето в истинско удоволствие. Аспираторите на Нansa са ефикасни и функционални. Те се включват автоматично, когато започнете да готвите. Първите няколко минути, те работят с повишена мощност. Така се отстраняват всички неприятни миризми и влага, които се отделят.

Друго предимство на аспираторите на Нansa е, че се настройват автоматично, според интензивността на парите и влагата. Така например, ако пържите, аспираторите на Нansa ще работят с по-висока мощност, отколкото ако варите.

Много от моделите са напълно безшумни и осигуряват най-добрата енергийна ефективност.

Аспиратори

Налични са 12 продукта.

Показани са 1-12 от общо 12 артикул(а)

Активни филтри

Аспиратор Hansa OKC613RWH

Каминен тип ретро аспиратор с халогенно осветление, максимален въздушен поток 400 м3/ час и 3 скорости. Размери (ВxШxД) 122.8 х 60 х 50см.

Цена 409 лв.

Аспиратор Hansa OKP631GH

Аспиратор за стенен монтаж, с максимален въздушен поток 660 м3/час, 3 степени на мощност, халогенно осветление, цвят инокс.

Цена 399 лв.

Аспиратор Hansa OKC621TH

Декоративен стенен абсорбатор, 3 степени на мощност, капацитет на абсорбиране 620 m³/h. Таймер, управление с бутон, алуминиеви филтри, 2бр. осветителни тела.

Цена 409 лв.

Аспиратор Hansa OKC611MH

Декоративен стенен абсорбатор с капацитет на абсорбиране 420 m³/h. Управление с бутон, алуминиеви филтри, 2бр. осветителни тела.

Цена 379 лв.

Аспиратор Hansa OSC 6212WH

Мотори: 2 Степени на мощност: 3 Метални филтъра: 2 Филтър за мазнини: въглероден филтър Максимален дебит: 280 м³/ч Осветление: стандартно Цвят: бял

Цена 129 лв.