Филтриране по

Ширина

Ширина

Цвят

Цвят

Вид аспиратор

Вид аспиратор

Брой нагревателни зони

Брой нагревателни зони

Почистване фурни

Почистване фурни

Фурни за вграждане

Обичате да готвите и Вашата кухня е сърцето на дома? Не харесвате старите си електроуреди и искате да ги смените? 

Започнете от фурните за вграждане на Hansa! Защото от нея започва магията и тя е движещата сила, която ще приготви Вашата храна съвършено. 

Фурните за вграждане на Hansa са идеалния спътник на всеки, който оценява вкусната храна. Перфектното допълнение към всяка кухня. Те не само изглеждат добре, но и предлагат различни функции, правещи ежедневното готвене по-лесно и бързо. 

С фурните за вграждане на Hansa можете да постигнете най-добрите резултати. Благодарение на иновативните технологии, те Ви разкриват тайната за успешното печене. А именно, поддържането на една постояна температура по време на готвенето.

С фурните за вграждане на Hansa ще спестите време и пари. Защото всички електроуреди на марката са с най-добрия енергиен клас – A++.

Но това са само част от предимствата на фурните за вграждане на Hansa. Марката е помислила и за Вашата безопасност. Стъклото на всяка от фурните за вграждане на Hansa е специално подсилено. И никога не достига по-голяма температура от 35 градуса от външната страна. 

Фурни за вграждане

Налични са 16 продукта.

Показани са 1-16 от общо 16 артикул(а)

Активни филтри

Фурна BOESS694097
  • Намалена цена

Фурна BOESS694097

Тип Електрическа фурна
Обем 77 л
Енергиен клас  A
Мултифункционална  Да
Дисплей Да
Редовна цена 699 лв. Цена 630 лв.