Филтриране по

Ширина

Ширина

Цвят

Цвят

Вид печка

Вид печка

Брой нагревателни зони

Брой нагревателни зони

Почистване фурни

Почистване фурни

Готварски печки

Готварски печки

Превърнете готвенето в ново приключение с готварските печки на Hansa.

Готварските печки на Hansa са незаменим помощник в кухнята. Немската марка има над 70 години опит в производството на електроуреди за домакинството. За това време, Hansa е успяла да се наложи в над 50 страни и да докаже надеждността на своите готварски печки. 

Готварските печки на Hansa са синоним на високото качество. В тях се съчетават функционалността и най-новите технологии. Но същевременно отговарят на нуждата на потребителите да бъдат лесни за използване. 

В тази категория можете да разгледате готварските печки на Hansa. Марката Ви предлага множество модели, различаващи се по своя енергиен клас, обема на фурната и режимите на готвене. В зависимост от предпочитанията Ви, готварските печки на Hansa могат да Ви предложат и допълнителни екстри като таймер и пиролитично почистване.

В описанието на всеки продукт можете да откриете подробна информация за неговите характеристики и размери.

Свържете се с нас на телефон: 052 560 473, ако имате допълнителни въпроси относно готварските печки на Hansa. Нашият екип с удоволствие ще Ви помогне да направите най-добрия избор.

Готварски печки

Налични са 28 продукта.

Показани са 1-28 от общо 28 артикул(а)

Активни филтри

Печка Hansa FCCW59209

5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Електрическа готварска печка със стъклокерамичен плот, 4 високоскоростни нагревателни зони, фурна с обем 65 л, Електронен таймер, Функция грил.

Цена 729 лв.
Печка Hansa FCEW59209 -9%
  • Намалена цена

Печка Hansa FCEW59209

5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Електрическа готварска печка с 4 котлона. Фурна с обем 65 литра и 11 функции. Механично управление и стъклен капак, 2 бр тави и 1бр решетка.

Редовна цена 579 лв. Цена 527 лв.
Печка Hansa FCEW59009 -14%
  • Намалена цена

Печка Hansa FCEW59009

5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Готварска печка с 4 котлона, енергиен клас А, механично управление. Вентилаторна фурна с 11 функции, обем на фурната 65 литра, метален капак.

Редовна цена 519 лв. Цена 446 лв.