ПЕЧКА HANSA FCEW 66069

619 лв.

ПЕЧКА HANSA FCEW 66069

Количество

Бърза поръчка
на 12 вноски по 60.93 лв.
Печка Hansa FCEW 66069

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА УРЕДА

Вид фурна: електрическа
Брой функции на готвене: 9
Нагревателни зони: 4
Бутони: стандартни
Дълбока тава ProCook: 1бр
Решетка
Чекмедже за съхранение
Печката не разполага с капак

ПРЕДИМСТВА:

Парно почистване - Благодарение на ултра гладката структура на емайловото покритие, грижата се извършва бързо, просто и ефективно.
Достатъчно е да излеете 0,5 вода върху листа за печене, да я поставите във фурната, да зададете температурата на 50 ° C, нормален режим и време за 30 минути, или да излеете вода и да активирате функцията „Clean на дисплея. След като парата накисне и омекне замърсените места по стените на фурната, те могат да бъдат избърсани с влажна кърпа или гъба, а повърхността ще стане блестяща и чиста.
CoolDoor3 - Благодарение на отразяващото топлината стъкло от вътрешната страна на вратата, както и на тройното й остъкляване, постигнахме значително намаляване на температурата на външната й повърхност.
Предната част на фурната остава студена и следователно по-безопасна.
Размразяване - Тази особеност е идеална за размразяване на ястия като месо, риба, хляб и бисквитки. Винаги на ваше разположение.
Чекмедже за съдове върху ролкови водачи - Чекмеджето, разположено под фурната, има ролки, което улеснява изваждането. Той е идеално място за съхранение на съдове, тенджери или тигани.
Лесна за почистване врата - Благодарение на новия дизайн на вратата е безопасно и лесно да се сваля стъкло от нея, без да се премахва цялата врата.
Използването на две ключалки в горната част на вратата ви позволява да правите без използване на каквито и да е инструменти и можете да го направите сами.
Сега е лесно да се грижите за чистотата на фурната.
Енергиен клас А - Hansa се грижи за околната среда, прилагайки екологични решения, заедно с най-новите технологии.
Затова всички кухни, фурни и печки са с енергиен клас А.
Най-високият енергиен клас А гарантира най-ниските сметки за ток.
Гаранция: 24+36 месеца
 +3 години удължена гаранция за всички свободностоящи печки, фурни за вграждане и готварски плотове Hansa до 31.12.2021, за повече информация посетете https://hansa.bg/5yearwarranty/#/terms-and-conditions
FCEW 66069

Техническо описание

Ширина
60 см
Цвят
Бял
Вид печка
Електрическа
Брой нагревателни зони
4

Конкретни референции