Филтриране по

Ширина

Ширина

Цвят

Цвят

Съдомиялни

Съдомиялни

Съдомиялните машини на Hansa могат да бъдат най-добрият помощник във Вашето домакинство. Те ще Ви спестят много време и усилия. С тях миенето на мръсните съдове става само с едно натискане на копчето.

Наnsa е един от световните производители, които не престават да развиват и подобряват своите електроуреди. Използването на съвременни технологии в производството им, значително повишава качеството на съдомиялните машини на Hansa.

Така вече няма нужда да се притеснявате за качеството на измиването. Защото съдомиялните машини на Hansa остават Вашите съдове перфектно чисти и блестящи. Това и разхода на по-малко вода ги прави в пъти по-ефективни от миенето на ръка. 

Много от моделите им имат гаранция за безопасност в случай на авария. Aqua Stop автоматично спира водата и така предотвратява опасността от наводнение на дома Ви.

Освен това, съдомиялните машини на Hansa Ви осигуряват спокойствие и тишина. Те са оборудвани с най-модерния двигател – Logic Drive. Той издава много по-малко шум в сравнение с другите и увеличава тяхната издръжливост.

Съдомиялни

Налични са 5 продукта.

Показани са 1-5 от общо 5 артикул(а)

Активни филтри